0

interesati

Full-time Cursuri GRATUITE Manager Proiect si Competente Antreprenoriale

la ASOCIATIA SMART PROJECTS in Bacau

Compania: Asociatia Smart Projects
Departament: Educatie, Training, Cultura, Arta
Orasul: Bacau
Tip Job: Part time
Posturi disponibile: 50
Nivel cariera: Entry-Level/Primii 3 Ani Exp,Mid-Level/Peste 3 Ani Exp,Manager/Executive Position,FaraStudiiSup/Necalificat
Limbi Straine: nespecificate
Oferta: nespecificat
Permis conducere: nespecificat
Data introducerii: 23.02.2012
Data limita: 25.03.2012

CANDIDATUL IDEAL:
Pot participa la cursurile GRATUITE de Manager Proiect sau Competente Antreprenoriale, persoanele care indeplinesc cumulativ, urmatoarele conditii: – persoane care au domicliul in judetul Bacau; – persoane care se incadreaza obligatoriu, in una din cele 3 categorii de grup tinta:
1. someri tineri (persoane cu varsta pana in 24 ani);
2. someri peste 45 de ani;
3. someri de lunga durata (persoane care nu mai au un loc de munca de mai mult de 12 luni, consecutiv);

  • persoanele pot fi atat someri inregistrati cat si neinregistrati.

- persoane care au finalizate studiile superioare (obligatoriu numai pentru cursul de Manager Proiect); – persoane care nu sunt inscrise la nicio forma de invatamant.

Acte necesare pentru inscriere: – copie dupa cartea de identitate; – copie dupa diploma de licenta – pentru manager proiect; – copie dupa diploma de liceu – pentru competente antreprenoriale; – copie dupa carnetul de somaj – sau adeverinta de la AJOFM Bacau.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Cursurile sunt gratuite pentru toate persoanele care indeplinesc conditiile enumerate anterior.
Sunt acreditate de catre CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).
Principalele tematici abordate in cadrul cursului Manager Proiect, corelate cu principalele competente si abilitati dobandite ce vor fi dobandite conform codului COR, sunt: – Etapele de viata ale unui proiect – project cycle management; – Identificarea corecta a unei situatii defavorabile/problem, care poate fi transformata intr-un proiect fezabil si finantabil prin intermediul unui program operational; – Stabilirea corecta a scopului si obiectivelor poirectului, pentru a le putea gestiona ulterior pe parcursul implementarii proiectului; – Elaborare corecta a graficului de activitati al proiectului si corelarea acestuia cu resursele umane si financiare allocate proiectului; – Documentatie si formularistica necesare pentru obtinerea finantarii pentru proiect; – Echipa de proiect – roluri si responsabilitati; – Managerul de proiect – cerinte, atributii, responsabilitati, comportamente; – Managementul financiar al proiectului – elaborarea si asigurarea cash-flow-ului proiectului; – Managementul rezultatelor si al indicatorilor proiectului; – Managementul contractual; – Gestionarea realtiilor conflictuale si a situatiilor conflictuale in cadrul unui proiect;
Tocmai pentru a facilita acumularea acestor cunostinte, competente si abilitati, trainerii Asociatiei Smart Proejcts vor utiliza studii de caz si exemple concrete din cadrul celor 4 proiecte cu finantare europeana nerambursabila pe care Asociatia le are in implementare.

Pentru inscrieri va rugam sa mergeti la sediul nostru din Bacau: str. Vasile Alecsandri, nr. 41, etaj 5, cladirea General Proiect.
Persoana Contact: Alexandru Herman, tel: 0758 975 098

DESCRIEREA COMPANIEI:
De la infiintarea sa in septembrie 2007, Asociatia “Smart Projects” a derulat o serie de proiecte in diferite domenii de activitate, proiecte care au reusit sa aduca valoare adaugata si beneficii vizibile in randul grupurilor tinta vizate.
Din noiembrie 2010, Asociatia Smart Projects este beneficiar in cadrul a 4 proiecte de tip Grant finantate prin Fondul Social European, POSDRU 2007-2013, proiecte care au ca scop imbunatatirea ratei de ocupare in randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si sprijinirea acestor persoane in formarea, informarea, consilierea, orientarea si plasarea pe piata fortei de munca.
www.smartprojects.orgPosturi recente la ASOCIATIA SMART PROJECTS
Full-time Beneficiaza acum de reducere 45% - curs Manager Proiect acreditat CNFPA!! la ASOCIATIA SMART PROJECTS in Cluj Napoca 27-02-2012

« Intoarcere la categorie
Acest anunt este fals? Sesizeaza!   
Recomanda unui prieten
Publicat la 23-02-2012
Vizualizari: 292 ori